Alegeti din multitudinea de vitralii de la Securit International.ro

de

Accesorii cu rol decorativ fermecatoare, vitraliile sunt solutia ideala daca va doriti ca locuinta dumneavoastra sa fie speciala si incarcata de istorie. Derivate din procesul de fabricare al bijuteriilor si mozaicurilor, vitraliile sunt formate din bucati mici de sticla colorata dispuse in asa fel incat sa formeze un model sau o imagine interesanta.

Origini pierdute in istorie

Sticla a fost punctul de plecare pentru realizarea multor obiecte pe care le folosim zilnic, in special datorita proprietatilor sale de a absorbi lumina si de a straluci, cu toate ca este realizata din nisip. Tehnica vitraliilor se pierde undeva in istorie, ramanand aproape neschimbata pana in zilele noastre. Exista numeroase monumente, in special catedralele in stil gotic, care au folosit vitraliile la o scara nemaivazuta. In ziua de astazi, interesl pentru vitralii a crescut tot mai mult, ducand chiar la dezvoltarea de noi forme ale acestei arte.

Gama fascinanta de vitralii

Daca doriti sa va personalizati locuinta intr-un stil unic si sa imbunatatiti atmosfera creata, vitraliile sunt solutia perfecta. Accesorii decorative care se bucura totodata de o functionalitate complexa, vitraliile va ofera sansa de a va inspira din sutele de modele si de a alege exact ce va doriti, in concordanta cu stilul si dorintele dumneavoastra. Motive inspirate din istorie sau religie, lumini surprinzatoare care va vor transforma casa intr-un loc de vis, toate acestea creaza un efect artistic impresionant. Totodata, vitraliile pot fi elemente decorative de exceptie care pot orna diverse accesorii, precum usi, oglinzi, lampi, aplice, pereti despartitori etc. Daca vorbim despre ferestre, acestea sunt alcatuite, pe langa sticla vitrata, din multe alte materiale si accesorii cu rolul de a sustine vitraliul, fiind concepute din materiale rezistente si de foarte buna calitate.

Functional si estetic

In ceea ce priveste functionalitatea, vitraliile reprezinta un element de iluminat locuinta deosebit de rafinat, cu efect estetic de impact. Din punct de vedere functional, aceste vitralii sunt un element de iluminare elegant, ce pot fi utilizate cu succes mai ales in locuintele moderne. Mai mult decat atat, in functie de preferintele dumneavoastra cu privire la reflexiile sticle si la forme, acestea pot fi realizate prin mai multe tehnici si materiale. Daca alegeti vitraliile clasice, acestea prezinta avantajul de a fi formate din parti mici de sticla colorata dispuse simetric si asimetric si legate intre ele prin retele de plumb, precum si de suportul usii sau al ferestrelor. Indiferent de tamplaria locuintei dumneavoastra, vitraliile se pot instala foarte simplu si rapid, atat la usile sau ferestrele interioare, cat si la cele din exterior.

Asadar, daca vreti sa va personalizati locuinta, la Securit International SA aveti posibilitatea de a reproduce diferite modele in timp util. Pentru a beneficia de o gama diversificata de modele astfel incat locuinta dumneavoastra sa prinda viata, vitraliile imbina aspectul estetic deosebit cu functionalitatea si eficienta caracteristica. Este o solutie de impact care se va mentine timp indelungat si de care va veti bucura in fiecare moment. Pentru mai multe informatii, va asteptam pe site-ul www.securitinternational.ro.