Camin pentru batrani oaza de relaxare

de

Camin Pentru Batrani Sky Angel va pune la dispozitie o oaza de liniste si relaxare pentru cei varstnici. O varsta inaintata nu trebuie sa fie prilej de tristete si necaz sau poveri. Camin pentru batran e alaturi de dumneavoastra pentru a va invata frumusetile batranetii. Va punem la dispozitie conditii mai bune decat acasa si personal care sa aiba grija de bunastarea dumneavoastra fizica si psihica, un colectiv pentru socializare, pentru ca orice probleme sunt mai usoare cand le spuneti cuiva sau aflati ca nu sunteti singurul care le are; va oferim largi spatii verzi pentru a va delecta, biblioteca. Totul pentru a avea o batranete nu doar usoara, ci mai ales fericita!

Ce trebuie sa stiti despre Camin pentru batrani Sky Angel ?

Suntem situati la 15 km de capitala. Va punem la dispozitie 6.200 mp si un lac de pescuit si pomi fructiferi de ale caror fructe va puteti bucura. In designul si constructia cladirii s-au respectat normele europene in vigoare, aceasta are parter plus inca patru etaje. Bucataria si sala de mese se afla la parter, pentru confortul batranilor cu problem locomotorii. Camerele sunt mobilate modern, au internet, televizor si telefon. Se poate dormi singur in camera sau pentru costuri mai reduse ori pentru a satisface diverse nevoi de socializare, puteti alege variant de a imparti camera cu inca o persoana sau doua. Optional puteti alege curatenia sa fie facuta de personalul pe care vi-l punem la dispozitie. Fiecare camera are vedere spre Casa Poporului , asigurandu-va o priveliste superba. Avem sisteme video care supravegheaza intreg complexul, sisteme video care pot fi accesate de catre membrii familiei, la cerere. Biblioteca de care dispunem este dotata cu 1500 de volume din literatura universal. Aveti la dispozitie arii foarte mari pentru plimbari sau admirat. Pescuitul in lac e gratuit.

De ce sa alegeti Camin pentru batran Sky Angel ?

Daca v-ati saturat sa stati acasa, sa gatiti cu durere de picioare sau de spate, daca nu vreti sa riscati sa va uitati medicamentele, daca vreti companie (colegi de camera sau doar parteneri de discutie); daca v-ati saturat sa faceti curat,dupa ce ati muncit o viata intreaga, apelati la Camin Pentru Batrani, Sky Angel.

Daca vreti sa fiti respectati cum se cuvine si sa fiti inconjurati de oameni de o varsta apropiata, cu preocupari si griji similar, noi Camin Pentru Batrani Sky Angel e solutia !

Ce va ofera Camin pentru Batrani Sky Angel ?

Puteti incheia cu acest camin pentru batrani contracte de cazare permanenta sau temporara, servicii de asistenta medicala non-stop, asigurata de medici generalisti si disponibila chiar si la cel mai simplu pachet de servicii pe care l-ati putea alege; supravegherea personelor sub tratament astfel incat sa ne asiguram ca iau medicamentatia potrivita la timpul potrivit; sevicii de cosmetic si ingrijire personala, disponibile la cerere; trei mese pe zi asigurate, iar acestea sunt gatite in bucataria proprie cu cea mai mare grija pentru sanatatea dumenavoastra; organizarea unor petreceri pentru a va sarbatori zilele de nastere precum si sarbatorile crestine principale din an; excursii in diverse locatii, la cererea unui anumit numar de persoane.