Complex Cochet – cazare la munte

de

Vrei un loc de cazare la munte?

Complexul Cochet este locul ideal unde poti petrece clipe de neuitat alături de familie sau prieteni.

Dacă te-ai decis să cauți un loc de cazare la munte pe stațiunile din Valea Prahovei, unde să petreci clipe minunate alături de familie sau prieteni, iți recomand cu plăcere: Complex Cochet.

Complexul Cochet este alcătuit din 3 vile clasificate la 4 stele cu 20 de camere și  o vilă clasificată la 2 stele cu 9 camere duble. Camerele sunt mari, cu o mobilă în nuanță de wenge foarte frumoasă, băile sunt mari și dotate cu jacuzzi. Dacă te uiți pe geam poți vedea poalele muntelui Caraiman. Sauna uscată, masajul, sau piscina interioară,  sunt ideale după o zi la ski.

Au bar la parterul fiecărei vile, cu șeminee funcționale care creează o atmosferă intimă și călduroasă. Copiii se pot distra în zonă special amenajată, alcătuită din console video:PS3, Xbox, Wii. În curtea unui vile, bazin cu păstrăvi, înconjurat de foișoare încălzite.

Restaurant

Restaurantul din cadrul Complex Cochet se ridică la înălțimea așteptărilor, cu o bucătărie de înaltă clasă, o servire ireproșabilă și nu în ultimul rând muzica bună reprezintă rețeta ideală pentru un restaurant de succes.

Foișoarele din curte sunt incredibil de frumoase, berbecuțul la proțap, păstrăvul la grătar și focul de tabără te fac să te simți cu adevărat în aer liber. La păstrăvărie, îți poți prinde singur peștele, iar bucătarul ți-l va pregăti în stilul dorit. Cireașa de pe tort, o consider “Casuța din Copac” în care îți poți petrece seara alături de prieteni sau familie, unde stilul și mâncarea românească este cu adevărat la înălțime, sau dacă ai rău de înălțime poți merge la un show de Karaoke.

Obiective turistice

De la Complex Cochet, poți ajunge în 5 minute la telescaunul care urcă pe pârtia de ski Kalinderu. Este una dintre cele mai moderne pârtii din România. Oferă excursii off-road cu mașini safari în zonele munților Bucegi, la Babele, Cheile Tătarului și Peștera Ialomicioarei.

Complexul Cochet este locul ideal unde poți găsi cazare la munte în toate cele patru anotimpuri. Iarna poți merge la ski pe pârtiile celebre ale Busteniului, primăvara poți vedea primii ghiocei înflorind, vara poți străbate cărările de munte, iar toamna vei avea parte de un peisaj de vis.

Când ai nevoie de un loc de cazare la munte vă recomand din toată inima un sejur la această pensiune de vis ! Prețul unei nopți de cazare la munte este mai mult decât rezonabil pentru zonă și ceea ce se oferă.