Gradinita particulara Bucuresti

de

Vrei ca copilul tau sa se dezvolte intr-un mediu placut si interactiv? Alege Discover Me. Gradinita particulara din sectorul 6, Bucuresti se va ocupa de copilul tau chiar si pe perioada verii, in perioada 22 iunie – 31 iulie fiind desfasurat programul Summer School.

Copilul tau va invata intr-un cerc restrans, numarul de copii fiind unul mic. Aici fiecare copil beneficiaza de atentie, timp, climat intim si familial, pe masura de nevoile acestuia. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta acomodarii, copiii nou veniti vor avea un personal supra-calificat care sa se ocupe de fiecare in parte.

 Meniul este unul sanatos

Copilul tau va adopta un stil de viata sanatos si datorita meniului, care include in special produse si ingrediente proaspete, ajungand sa aprecieze aceste retete si sa se invete ca pe viitor sa nu excluda din masa zilnica fructele sau legumele.

 Parteneriatul cu parintii

Parintii pot sa se implice in activitatile scolare ale copilului propuse de gradinita, astfel se creeaza o legatura stransa copil-parinte. Activitatile impreuna cu parintii se desfasoara in cadrul activitatii Zilele portilor deschise, cand parintii sunt liberi sa asiste la activitatile copiilor, ba mai mult, pot sa se si implice, programul implicand si activitati comune copil-parinte.

In incheierea programului Summer School, copilul va primi un pasaport pentru succes, in urma activitatilor psihologice si de dezvoltare personala. Acest pasaport atesta ca copilul a dobandit unele abilitati, in special dezvoltarea sa sociala si emotional-afectiva.

   Despre gradinita

Gradinita ofera suport copiilor intre 2 si 6 ani, unde copiii se adapteaza intr-un mediu familial. Grupele cuprind maxim 12 copii, acestia fiind beneficiarii atentiei si suportului personalizat din partea cadrelor didactice.

Copilul va participa activ la activitatile prevazute de programa scolara.

Studiile includ un bilingv englezo-roman.

  Gradinita detine in timpul anului scolar un program after school si altul before school, pentru parintii cu servici pana la ore mai tarzii, sau care-si incep mai devreme serviciul.

 Gradinita include cursuri in limba engleza, spaniola, germana, curs de arte plastice si pictura, curs de chitara si chiar curs de sah.

Copilul beneficiaza de consiliere si evaluare psihologica, atelier de dezvoltare personala si sedinte la cabinet logopedic, in functie de nevoie.

Fiecare grupa detine sala de clasa separat, dar si sala de clasa pentru activiati comune intre grupe, unde dezvoltarea sociala este principalul obiectiv.

  Gradinita beneficiaza atat de un loc de joaca interior cat si de unul exterior.

Parintii sunt foarte multumiti de dezvoltarea copiilor lor in aceasta gradinita, spunand ca cadrele didactice de aici, fiind supra-calificate ofera dragoste reala copiilor. Parintii spun ca copiii lor sunt mult mai comunicativi si sociabil, si chiar se descurca de mici si la limba engleza. Copiii invata si lucruri practice in cadrul atelierelor de dezvoltare personala, afland cum se fac diverse lucruri si care la ce folosesc.

Alegerea gradinitei Discover Me va fi o alegere buna pentru tine si copiii tai. Alege Discover Me pentru o dezvoltare corecta sociala si interactiva a copilului tau intr-un cadru restrans cu personal supra-calificat, care ofera timp si atentie particulara copiilor.