Gradinita particulara sector 6

de

E necesar sa mearga copiii la gradinita?

Gradinita este loculul unde copiii intre 3 si 6 ani se dezlipesc de familie si sunt invatati sa comunice, sa isi faca prieteni, sa vorbeasca in public, sa isi sustina punctul de vedere, sa isi asume responsabilitatea faptelor pe care le fac, sa respecte un program, iar activitatile din cadrul colectivului il ajuta sa isi dezvolte imaginatia si abilitatea de a lucra in echipa.

Gradinita este o experienta a vietii peste care nu ar trebui sa treaca niciun copil, deoarece aici incepe rotunjirea caracterului unei persoane, aici copiii invata sa se integreze in societate si sunt pregatiti pentru scoala primara care ar parea o inchisoare daca viitorul elev nu are parte de aceasta “initiere” a sistemului de invatamant.

Parintii din ziua de azi sunt din ce in ce mai ocupati si nu ar avea timp destul pentru a il dedica educarii copilului, asa ca gradinita e o idee excelenta, iar copilul va fi mult mai fericit sa stai langa prietenii lui, sa se joace si sa interactioneze cu alte persoane, decat sa stea singur acasa, sau cu parintii care de obicei sunt prea obositi sa se mai joace cu el.

Cea mai buna solutie este o gradinita particulara pentru a va sti copilul supravegheat si in siguranta, deoarece clasele sunt formate din mai putini elevi care sunt mult mai usor de observat . Daca lucrati pana dupa pranz, copii pot fi inscrisi la programul prelungit, unde vor fi hraniti, vor avea timp de odihna, iar dumneavostra veniti dupa ei cand va intoarceti  de la serviciu. Intr-o gradinita particulara copiii sunt mai atent ingrijiti si au mai multe activitati impreuna cu colectivul decat intr-o gradinita de stat. Aici copii participa la cursuri de engleza, la plimbari, la dansuri. Mai pe scurt e un loc ideal pentru un copil de a-si gasi pasiunile si ceea ce s-ar putea sa il intereseze tot restul vietii.

Gradinita particulara a sectorului 6

Personalul acestei gradinite se dedica intru totul copiilor pe care ii au in grija, ajutandu-i sa se acomodeze, sa se integreze, sa comunice, sa participe la activitati. Exista chiar si un program de acomodare in care parintele copilului poate asista la activitatile pe care piticul lor le desfasoara. Acest program dureaza de obicei o saptamana, dar daca este nevoie se poate prelungi si in urmatoarea.

Parintii vor sti mereu ceea ce face copilul lor si ceea ce se intampla in interiorul cladirii, fiind tinuti la curent cu toata activitatea colectivului, incepand cu activitatile ce vor avea loc, pana la meniu, pe care il primesc saptamanal. Acestia vor fi anuntati din timp de intalnirile cu parintii, de activitatile comune parinte-copil, iar o data la doua saptamani vor primi un mail in care vor afla activitatile la care au participat copiii lor. Toate aceste detalii fiind afisate si pe avizierul de la intrarea in gradinita particulara sectorului 6.

Daca vreti sa va interesati de program, inscriere si alte detalii despre cum vor fi ingrijiti copiii dumneavoastra, intrati pe site-ul:  www.discover-me.ro . Implicativa din timp pentru viitorul copilului dumneavoastra. Nu este timp de pierdut!