Keraderm+ și 5 fapte despre psoriazis

de

Psoriazisul este considerat una dintre cele mai frecvente boli care afecteaz─â tot mai mul╚Ťi oameni din ├«ntreaga lume. Natura originii bolii nu a fost studiat─â pe deplin, iar metodele de ameliorare a simptomelor p├ón─â ├«n prezent sunt investigate ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťite. ├Än acest articol, vom dezv─âlui 5 fapte de baz─â despre psoriazis ╚Öi v─â vom spune despre metodele progresive de combatere a bolii.

Fapt 1. Natura autoimun─â

Pielea este același organ ca ficatul sau rinichii, dar mai mare și mai complexă. Starea sistemului nostru imunitar și digestia afectează în mod direct aspectul nostru. Această judecată este valabilă și în ceea ce privește manifestările psoriazice.

Cauza psoriazisului este considerat─â a fi modific─âri autoimune, ╚Öi anume acumularea limfocitelor sub piele. ├Än acela╚Öi timp, sistemul imunitar provoac─â, de asemenea, producerea de citoxine – substan╚Ťe care opresc reac╚Ťiile inflamatorii. Astfel, sistemul imunitar intr─â ├«n conflict cu el ├«nsu╚Öi, provoac─â o reac╚Ťie patologic─â a imunit─â╚Ťii celulare ╚Öi acest lucru duce la o recidiv─â a psoriazisului.

Fapt 2. Ereditate proast─â

Dac─â lu─âm ├«n considerare primul fapt, atunci apare o ├«ntrebare rezonabil─â ÔÇö atunci de ce doar unii oameni sufer─â de psoriazis ╚Öi nu to╚Ťi cei din jurul nostru, inclusiv noi? Aici intr─â ├«n joc cel mai important „agent patogen” al bolii ÔÇö ereditatea. Dac─â unul dintre p─ârin╚Ťi are psoriazis, atunci copilul dob├ónde╚Öte ╚Öi riscul de a ob╚Ťine boala. Raportul procentual este de aproximativ 20%, dac─â ambii p─ârin╚Ťi sunt bolnavi, atunci riscul cre╚Öte la 65%.

Dac─â p─ârin╚Ťii dvs. sunt s─ân─âto╚Öi, atunci totu╚Öi exist─â un risc de 5% de apari╚Ťie a bolii. Acest lucru se datoreaz─â capacit─â╚Ťii sistemului imunitar de a produce cantit─â╚Ťi poten╚Ťial mari de proteine, care activeaz─â procesul inflamator.

Fapt 3. Factori externi

Din p─âcate, circumstan╚Ťele externe ale vie╚Ťii noastre afecteaz─â, de asemenea, dezvoltarea psoriazisului. Deci, foarte des, pielea uscat─â este observat─â printre angaja╚Ťii industriei chimice din cauza abunden╚Ťei de substan╚Ťe chimice din aer. Acest lucru poate declan╚Öa recidiva psoriazisului.

Oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â au demonstrat, de asemenea, influen╚Ťa climei ╚Öi a anumitor condi╚Ťii meteorologice asupra dezvolt─ârii bolii. Deci, ├«n regiunile nordice bolnavi sunt mai mul╚Ťi. Acest lucru este legat de temperaturile sc─âzute ale aerului, lipsei de lumin─â solar─â ╚Öi riscului de grip─â prelungit─â sau r─âceal─â. ├Än timp ce locuitorii din regiunile sudice sufer─â de psoriazis mai rar.

Fapt 4. Vârsta și contagiozitatea

Anterior, oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â au presupus c─â psoriazisul se manifest─â cel mai adesea la adul╚Ťi dup─â cea de-a 30-a aniversare. Dar cercet─ârile ╚Öi statisticile moderne arat─â c─â psoriazisul se poate manifesta at├ót ├«n copil─ârie, c├ót ╚Öi la b─âtr├óne╚Ťe. Cel mai adesea, aici intr─â ├«n joc o predispozi╚Ťie genetic─â ├«n combina╚Ťie cu anumi╚Ťi factori externi. Deoarece psoriazisul este o boal─â autoimun─â, dar prin natura leziunii nu poate fi considerat─â contagioas─â.

Fapt 5. Boala poate fi controlat─â

Din p─âcate, nu a fost ├«nc─â g─âsit un remediu pentru psoriazis care ar putea sc─âpa complet de boal─â. Dar au fost dezvoltate multe regimuri de terapie sigure ╚Öi confortabile care opresc manifest─ârile bolii ╚Öi ajut─â la men╚Ťinerea s─ân─ât─â╚Ťii pielii.

Keraderm+ – este un instrument eficient pentru dermatita de diferite tipuri, inclusiv psoriazis. Spre deosebire de analogii hormonali, produsul are o formul─â sigur─â bazat─â pe plante, care se absoarbe la 100% de celulele organismului. Crema Keraderm+ nu numai c─â ajut─â la u╚Öurarea cursului infec╚Ťiilor dermatologice, dar ╚Öi elimin─â cauza principal─â a apari╚Ťiei bolilor ÔÇö microflora patogen─â.

Accentul principal al Keraderm+ este f─âcut pe o formul─â echilibrat─â, extrem de eficient─â, care poate ajuta la leziunile pielii psoriazice.

Sulful este utilizat ca agent anestezic ╚Öi antimicrobian, iar extractul de propolis normalizeaz─â metabolismul, recuper─â sistemul endocrin ╚Öi joac─â rolul unui antioxidant natural. Extractul de flori de mu╚Öe╚Ťel are un efect bactericid ╚Öi bacteriostatic ├«mpotriva multor grupuri de microbi ╚Öi, de asemenea, calmeaz─â pielea ╚Öi ├«ndep─ârteaz─â m├ónc─ârimea, ├«n timp ce uleiul de ienup─âr distruge microflora patogen─â. Combina╚Ťia de unt de shea ╚Öi unt de nuc─â de cocos ajut─â la reducerea durerii ╚Öi a m├ónc─ârii.

Majoritatea preparatelor antipsoriatice con╚Ťin corticosteroizi – componente sintetice agresive care pot elimina rapid m├ónc─ârimea ╚Öi disconfortul. Dar, din p─âcate, hormonii ╚Öi corticosteroizii opresc problema, dar nu au un efect prelungit.

Crema Keraderm+ vizeaz─â un efect gradual, cumulativ, cu efect prelungit. Nu numai c─â ajut─â s─â fac─â fa╚Ť─â disconfortului, ci ╚Öi restaureaz─â pielea, activ├ónd procesele naturale de regenerare. ├Än plus, are o compozi╚Ťie natural─â sigur─â, este confortabil de a o aplica ╚Öi are un efect u╚Öor analgezic asupra focarelor de inflama╚Ťie.

Elibera╚Ťi-v─â de rigiditatea constant─â, m├ónc─ârime ╚Öi descuamare cu Keraderm+.