Keraderm+ și 5 fapte despre psoriazis

de

Psoriazisul este considerat una dintre cele mai frecvente boli care afectează tot mai mulți oameni din întreaga lume. Natura originii bolii nu a fost studiată pe deplin, iar metodele de ameliorare a simptomelor până în prezent sunt investigate și îmbunătățite. În acest articol, vom dezvălui 5 fapte de bază despre psoriazis și vă vom spune despre metodele progresive de combatere a bolii.

Fapt 1. Natura autoimună

Pielea este același organ ca ficatul sau rinichii, dar mai mare și mai complexă. Starea sistemului nostru imunitar și digestia afectează în mod direct aspectul nostru. Această judecată este valabilă și în ceea ce privește manifestările psoriazice.

Cauza psoriazisului este considerată a fi modificări autoimune, și anume acumularea limfocitelor sub piele. În același timp, sistemul imunitar provoacă, de asemenea, producerea de citoxine – substanțe care opresc reacțiile inflamatorii. Astfel, sistemul imunitar intră în conflict cu el însuși, provoacă o reacție patologică a imunității celulare și acest lucru duce la o recidivă a psoriazisului.

Fapt 2. Ereditate proastă

Dacă luăm în considerare primul fapt, atunci apare o întrebare rezonabilă — atunci de ce doar unii oameni suferă de psoriazis și nu toți cei din jurul nostru, inclusiv noi? Aici intră în joc cel mai important „agent patogen” al bolii — ereditatea. Dacă unul dintre părinți are psoriazis, atunci copilul dobândește și riscul de a obține boala. Raportul procentual este de aproximativ 20%, dacă ambii părinți sunt bolnavi, atunci riscul crește la 65%.

Dacă părinții dvs. sunt sănătoși, atunci totuși există un risc de 5% de apariție a bolii. Acest lucru se datorează capacității sistemului imunitar de a produce cantități potențial mari de proteine, care activează procesul inflamator.

Fapt 3. Factori externi

Din păcate, circumstanțele externe ale vieții noastre afectează, de asemenea, dezvoltarea psoriazisului. Deci, foarte des, pielea uscată este observată printre angajații industriei chimice din cauza abundenței de substanțe chimice din aer. Acest lucru poate declanșa recidiva psoriazisului.

Oamenii de știință au demonstrat, de asemenea, influența climei și a anumitor condiții meteorologice asupra dezvoltării bolii. Deci, în regiunile nordice bolnavi sunt mai mulți. Acest lucru este legat de temperaturile scăzute ale aerului, lipsei de lumină solară și riscului de gripă prelungită sau răceală. În timp ce locuitorii din regiunile sudice suferă de psoriazis mai rar.

Fapt 4. Vârsta și contagiozitatea

Anterior, oamenii de știință au presupus că psoriazisul se manifestă cel mai adesea la adulți după cea de-a 30-a aniversare. Dar cercetările și statisticile moderne arată că psoriazisul se poate manifesta atât în copilărie, cât și la bătrânețe. Cel mai adesea, aici intră în joc o predispoziție genetică în combinație cu anumiți factori externi. Deoarece psoriazisul este o boală autoimună, dar prin natura leziunii nu poate fi considerată contagioasă.

Fapt 5. Boala poate fi controlată

Din păcate, nu a fost încă găsit un remediu pentru psoriazis care ar putea scăpa complet de boală. Dar au fost dezvoltate multe regimuri de terapie sigure și confortabile care opresc manifestările bolii și ajută la menținerea sănătății pielii.

Keraderm+ – este un instrument eficient pentru dermatita de diferite tipuri, inclusiv psoriazis. Spre deosebire de analogii hormonali, produsul are o formulă sigură bazată pe plante, care se absoarbe la 100% de celulele organismului. Crema Keraderm+ nu numai că ajută la ușurarea cursului infecțiilor dermatologice, dar și elimină cauza principală a apariției bolilor — microflora patogenă.

Accentul principal al Keraderm+ este făcut pe o formulă echilibrată, extrem de eficientă, care poate ajuta la leziunile pielii psoriazice.

Sulful este utilizat ca agent anestezic și antimicrobian, iar extractul de propolis normalizează metabolismul, recuperă sistemul endocrin și joacă rolul unui antioxidant natural. Extractul de flori de mușețel are un efect bactericid și bacteriostatic împotriva multor grupuri de microbi și, de asemenea, calmează pielea și îndepărtează mâncărimea, în timp ce uleiul de ienupăr distruge microflora patogenă. Combinația de unt de shea și unt de nucă de cocos ajută la reducerea durerii și a mâncării.

Majoritatea preparatelor antipsoriatice conțin corticosteroizi – componente sintetice agresive care pot elimina rapid mâncărimea și disconfortul. Dar, din păcate, hormonii și corticosteroizii opresc problema, dar nu au un efect prelungit.

Crema Keraderm+ vizează un efect gradual, cumulativ, cu efect prelungit. Nu numai că ajută să facă față disconfortului, ci și restaurează pielea, activând procesele naturale de regenerare. În plus, are o compoziție naturală sigură, este confortabil de a o aplica și are un efect ușor analgezic asupra focarelor de inflamație.

Eliberați-vă de rigiditatea constantă, mâncărime și descuamare cu Keraderm+.