Parodontoza, tratata cu success de tehnologie

de

Vedem la televizor vedete care arata impecabil. De maine ne propunem sa mancam sanatos si sa renuntam la obiceiurile proaste. Mergem mai des la salon, facem mai mult sport, abandonam fumatul si ne facem o schimbare de look. Insa cum ramane cu problemele de sanatate? Ce facem daca ceea ce ne impiedica sa fim 100% siguri pe noi tine de probleme de stomatologie, de riduri sau celulita?

Pentru toate acestea exista Electronic Doctor, care vine in ajutorul celor cu probleme cum ar fi parodontoza. Sangerarea gingiilor este primul semn, mobilitatea dintilor, durere si o stare permanenta de incomoditate.

Electronic Doctor s-a gandit la problemele oamenilor si a venit cu o solutie care sa fie non-invaziva, care sa nu implice doctori, anestezie, durere sau bisturiu.  Aceasta inovatoare metoda brevetata previne aparitia sangerarilor dintilor si combate vechea problema a mobilitatii dentare.

Nu are efecte adverse iar pacientul isi poate relua actitivitatile fara sa simta ca tocmai a fost supus unui tratament care ii va schimba in scurt timp starea de sanatate.  Tehnica consta  in folosirea propriilor celule regeneratoare ale pacientului aparand astfel dupa cateva saptamani primele rezultate. Este necesar ca cel ce apeleaza la serviciile acestui tratament sa mearga de 1 sau 2 ori pe saptamana pentru a ii fi aplicate aparatele iar procedeul se inchie dupa 5 saptamani.

Marturiile celor implicati sunt dovada clara ca  tehnologia isi face efectul si poate fi folosita pentru a ne mentine sanatosi si fara cusur. Inca din anul 2010, Electronic Doctor se  foloseste  de detectarea electronica a contactelor patologice atat in repaus, cat si in dinamica si aduce aceasta tehnologie in vizorul oamenilor care vor sa se trateze intelligent, fara sa mai stea la cozi, fara programari la care se tem sa ajunga si fara spaima de stomatolog.

Te-ai gandit ca poti dimineata sa te bucuri de aroma cafelei si nu de sangerarea dintilor? Te-ai gandit ca alaturi de cei dragi poti impartasi experienta vindecarii si nu a dezamagirilor din cabintele de stomatologie?

Folosindu-se de capacitatea de auto-regenerare a corpului care poate fi activat de campul electromagnetic, Electronic Doctor vindeca cu o mare usurinta problemele stomatologice cu care sute de oameni se lupta.

Pacientii care se pregatesc sa isi faca un implant dentar pot sta acum linistiti, isi pot anula programarea si pot sa vina la clinica Electronic Doctor pentru a incepe o noua viata. Fara anestezie, fara durere si cu o cateva sedinte relaxante in care isi recapata sanatatea dintilor si se pot bucura de mobilitatea dentara.